max писал(а):Дякую . Поки більше шансів що будемо вдвох.Selena писал(а):
8. max (3) - добро пожаловать:)
Наскільки пригадую в Біллі шашлики завжди власного виробництва. І як радив знайомий що працював у торгівлі, то краще уникати напівфабриката м’яса зі спеціями і приправами - туди часто йде те, що не продалося вчасно. А несвіжий запах приглушають приправи.Selena писал(а):
По поводу мяса, http://apk-invest.com.ua/ru/brands/food ... eat-spring покупаем ошеек для шашлыков. Есть плохой сигнал - в Билле, знакомый народ покупал маринованные шашлыки - отравились всей честной бригадой(((.
Мабуть можна як не буде перевіреної "М’ясної весни", тоді брати просто ошийок чи лопатку, без маринування, і не перейматись.
"Мясна весна" - це також не мариноване мясо, я замариную його вдома, це просто шматочки свіжого мяса, які запаковані у лоток. Думаю, що буде...Хоча народ його дуже жваво розбирає:)